Skip to content

Vizită de Paşti la Spitalul Grajduri

Articol vizualizat de 216 utilizatori.

Pe data de 16 aprilie 2012, un grup de credincioşi voluntari din parohia noastră (adulţi, tineri și copii), animaţi de membrii Asociaţiei ”Sfântului Vincenţiu de Paul”, însoţiţi de părintele Cătălin Farcaş, vicar la catedrală și capelan pentru toate spitalele din Iași, au făcut o vizită la Spitalul Grajduri.

Surpriza plăcută, care ne-a umplut sufletul de bucurie, a fost numărul mare de credincioși care au participat la această vizită. Copiii au venit cu mare bucurie. Spiritul vincenţian încolţeşte în aceşti copii ca iarba primăvara şi sperăm că se va menţine viu în inimile lor. Tinerii au însuflețit și ei, cu tinereţea lor, această activitate. Înţelepciunea, bunătatea, și simplitatea adulţilor au fost simţite de bolnavii din acest spital atunci când i-au primit în casa lor.

Întâlnirea a început cu sfânta Liturghie celebrată de părintele Cătălin Farcas, cu participarea unor bolnavi catolici, care cu această ocazie s-au apropiat de Dumnezeu. Credincioşii voluntari au făcut ca această celebrare să fie mai vie, mai aproape de sufletul tuturor participanţilor.

Beneficiind de ajutorul generos din partea dumnevoastră am făcut această vizită mai plăcută și am dus daruri la aceşti bolnavi . Vizita noastră în fiecare pavilion a adus în sufletul acestor bolnavi vestea Învierii Domnului nostru Isus Cristos.

Cristos a înviat!

A consemnat, Ana Doboş