Skip to content

,,Mult îl iubesc pe tăticul meu!” Așa au cântat într-un glas copiii din parohia noastră.

Articol vizualizat de 155 utilizatori.

Duminică, 29 aprilie 2012, după sfânta Liturghie animată de copii de la ora 9.00, copiii din Parohia noastră, îndrumați de părintele Marcelin Blaj, responsabil cu copiii în parohie, de surorile Clara Dălvaru și Antonia Busato, de domnul organist Ciprian Hușanu și de animatori, au organizat un mic spectacol, cu ocazia sfântului Iosif Muncitorul, sărbătorit la 1 mai, pe care l-au dedicat tăticilor lor.

Timp de câteva minute, biserica noastră a răsunat de glasurile calde ale copiilor, care prin cântecele lor și-au arătat dragostea și recunoștinta față de tăticii lor.

A fost un moment emoționant, deși a fost pentru a doua oară când copiii avut ocazia să-și exprime sentimentele față de tații lor în cadrul unui spectacol organizat special pentru ei. A fost pentru a doua oară când s-a organizat acest spectacol, întrucât această inițiativă a fost propusă pentru prima oară anul trecut.

Au fost cantece și versuri de poezie încărcate de recunoștintă pentru cei care le le-au dat viață, le îndrumă pașii și le poartă de grijă, asemeni sfântului Iosif, tatăl purtator de grijă al lui Isus.

La spectacol au participat în egală masură tătici și mămici, care au primit cu duioșie mesajul copiilor lor.

În încheiere, într-un discurs emoționat, părintele paroh Petru Sescu a rostit câteva cuvinte de încurajare atât pentru copii, cât și pentru părinți.

La ieșirea din biserică, fiecare tată a primit o felicitare creată cu mult drag de copii, pe care se putea citi: Te iubesc, tăticule!.

A consemnat, Lucia Leahu