Skip to content

Colindul copiilor la Bacău

Articol vizualizat de 257 utilizatori.

Pe data de 27.12.2013 copii parohie Sfânta Tereza au plecat  împreună cu părintele Marius, surorile, Ciprian Huşanu şi animatorii la colindat în parohia Fericitul Ieremia din Bacău, unde ne-am întalnit cu părintele Marcelin, care în prezent activează acolo.

După Sfânta Liturghie de la ora 9 am plecat în număr de 40 de copii cu voie bună la colindat şi cu capra de la Iaşi. La Bacău, când am ajuns părintele Marcelin ne aştepta cu un grup de copii ai parohiei şi, am colindat şi noi şi ei. După aceasta, am luat prânzul care ne-a fost dăruit cu mare ospitalitate din partea unei familii din parohie, urmând ca apoi să mergem la centrul Caritas unde am oferit o felicitare  fiecăruia dintre bolnavii de acolo. Aceştia mulţumindu-ne foarte mult ne-au răsplătit cu un pahar de suc şi prăjituri. După această vizită ne-am retras la autocar, urmând  să mai  facem înca două colinde către parohia din centru Sfinţii Petru şi Paul şi la Sfânta Cruce, unde ne-am întâlnit cu surorile care fac parte din congregaţia Surorilor Bambina.

Acestea fiind spuse ne-am întors acasă foarte bucuroşi de această experinţă, şi aşteptăm cu mare drag şi următoarele. Mulţumim celor care au ne-au ajutat să facem posibilă această ieşire şi Dumnezeu să îi binecuvânteze din plin.

Cojocaru Ana-Maria