Skip to content

CONCURSUL PENTRU COPII ”VOCEA PAROHIEI”: ETAPA A DOUA

Articol vizualizat de 194 utilizatori.

Duminica, 11 decembrie 2011, sau ce-a de-a treia duminica din Timpul Adventului a avut loc ce-a de-a doua etapă a concursului pentru copii ,,Vocea parohiei“.

La această etapă au participat 18 concurenți dintre cei 22 înscriși.

Ca și în prima etapă, concursul a avut două părți: prima cu interpretarea cântecului religios, iar a doua cu interpretarea cântecului din repertoriul universal.

De această dată, concurenții au fost mult mai pregătiți, pentru că au avut o săptămână de lucru intens alături de Ciprian Hușanu și Daniela Păuleț, membri ai juriului, Ciprian punându-le la dispoziție chiar și negativele cântecelor pentru a-i ajuta să se prezinte cât mai bine.

După o scurtă pauză în care juriul, alături de părintele Marcelin Blaj, a deliberat ce concurenți merită să treacă în etapa următoare.

Astfel pentru cea de-a treia etapă și ultima înaintea finalei s-au calificat 12 concurenți.

Această etapă a fost una impresionantă, deoarece s-a văzut evoluția concurenților de la prima etapă, s-a văzut entuziasmul lor, dar mai ales s-a văzut pasiunea lor pentru ceea ce fac și angajarea lor în acest concurs.

Așteptam cu nerăbdare etapa viitoare, de dumincă, 18 decembrie, pentru a vedea ce surprize ne pregătesc concurenții noștri și pentru a vedea cine merge în finală.

A consemnat, Gabriela Simon