ASCULTAREA COPIILOR DE PĂRINȚI și PREGĂTIREA TINERILOR PENTRU CĂSĂTORIE

Zilnic sute de persone de toate vârstele își îndreaptă pașii către locul unde îi pot vorbi, îi pot cânta sau pur și simplu doar îi pot întâlni privirea lui Dumnezeu , ascultând în tăcere, cum EL le vorbește. Se spune că ori de câte ori rostim Salutarea Îngerească, Sf. Fecioară Maria, zâmbește. În această seară fiind și prima sâmbătă din lună, chiar dacă suntem în Postul Mare, cu siguranță că bucuria ei a fost imensă când a văzut în casa Domnului, atâția adulți, tineri și copii uniți în rugăciune la Sf. Rozariu, înățându-și mintea și gândul spre Isus, Fiul ei preaiubit, pregătindu-și sufletele pentru jertfa Sf. Liturghii care l-a avut ca celebrant principal pe pr.Felix Roca responsabil diecezan cu tinerii si asociațiile laice.

Prezența pr.Cristinel Fodor, care ne-a încântat sufletele prin cuvântul viu rostit de la altar timp de șase zile, astăzi ne-a vorbit despre ASCULTAREA COPIILOR DE PĂRINȚI și PREGĂTIREA TINERILOR PENTRU CĂSĂTORIE. Care sunt pașii care trebuiesc respectați pentru o căsnicie reușită, care este persoana și când este momentul potrivit pentru o căsătorie reușită…Cum poți avea un soț sau o soție de nota 10…

 

Predica – ASCULTAREA COPIILOR DE PĂRINȚI și PREGĂTIREA TINERILOR PENTRU CĂSĂTORIE (Click pentru a asculta predica)

La finalul Sf. Liturghii pr. Paroh Petru Sescu, a mulțumit ca de obicei celor prezenți dar în mod special tinerilor si copiilor, exprimându-și convingerea că mîine la Sf. Litughie de la ora 11, prezidată de păstorul diecezei noastre ep. Petru Gherghel, vom fi cu toții prezenți pentru a participa la încheierea Sfintelor Misiuni si pentru a primi binecuvântarea și indulgența plenară.

A consemnat, Mariana Ifrim