REZOLVAREA CONFLICTELOR

inerea I din lună în care cinstim cu totii Inima Preasfântă a lui Isus, calea Sfintei Cruci parcursă spiritual de mulțimea credincioșilor adunați, corul care a încântat la propriu inimile noastre, oaspetele special invitat pentru celebrarea Sf. Liturghii vicerectorul Institutului Teologic Romano-Catolic „Sf. Iosif” din Iași, pr. Eduard Soare au făcut din cea de a șasea zi, o nouă sărbătoare.

 

Tematica acestei zile: REZOLVAREA CONFLICTELOR

Pr. predicator Cristinel Fodor, ca de obicei ne-a vorbit în prima parte a predicii despre Postul Mare, despre libertatea pe care o dă Dumnezeu omului în a-și alege locul unde vrea să-și petreacă veșnicia, iar în a doua parte despre cum putem păstra pacea în familiile noastre prin rezolvarea conflictelor și certurilor mici și foarte mici…Cearta se poate naște din orice…Dar de ce? Care este remediul?

 

Predica – REZOLVAREA CONFLICTELOR (Click pentru a asculta predica)

În încheiere, după obișnuita consacrare la INIMA LUI ISUS, pr. paroh Petru Sescu a mulțumit tuturor celor prezenți, și-a exprimat dorința și speranța că mâine, Sâmbătă, elevii și studenții fiind liberi, să ne îmbogățescă prin prezența lor și să aducă bucurie Sfintei Fecioare Maria și fiului ei Isus. Mai ales că tema pregătită pentru această zi, este adresată deopotrivă părinților și copiilor. Apoi la implorat pe Dumnezeu să răsplătească tuturor celor prezenți, efortul pe care-l fac participând la aceste Sfinte Misiuni pentru slava lui Dumnezeu și spre binele fiecăruia în parte.

A consemnat, Mariana Ifrim