ASCULTAȚI DE DUMNEZEU

Astăzi, părintele paroh a continuat cu surprizele plăcute, a avut un invitat special pentru celebrarea sf. Liturghii, în persoana monseniorului Anton Despinescu. Cum încă suntem în anul familie, se pare că aceste Misiuni Sfinte au reușit să adune laolaltă nu numai familiile de credincioși dar și aproape pe toți aceia care mai demult, sau mai recent au făcut parte, din buchetul de trandafiri al Sf. Tereza a Pruncului Isus.

Pr. predicator, a continuat să ne vorbească și în această seară despre fericirea pe care toți oamenii o caută, dar care atât de puțini reușesc să-i simtă savoarea, pentru că aceasta presupune înainte de toate ASCULTAREA DE DUMNEZEU și respectarea REGULILOR SALE. Ce imporant este să știm să descifrăm semnele partenerului nostru de viață, semnele copilului nostru…să descifrăm semnele pe care însuși Dumnezeu ni le transmite…. Fericirea într-o familie, vine din cunoașterea voinței lui Dumnezeu… ” va lăsa omul pe tatăl său și pe mama sa și se va uni cu soția sa și amândoi vor forma un singur trup”

 

Predica – ASCULTAȚI DE DUMNEZEU (Click pentru a asculta predica)

Sfânta Liturghie s-a încheiat ca de obicei cu mulțumirile exprimate de pr. paroh Petru Sescu, celor care au răspuns invitației și au participat la aceste zile de misiuni și prin prezența lor au transformat fiecare zi din această săptămână în zile de adevărată sărbătoare.

A consemnat, Mariana Ifrim